Skräckblandad förtjusning

En ny bloggportal för mig och försöker med skräckblandad förtjusning med att blogga på allvar. Under en kort tid framöver kommer mycket att hända och förändras i mitt och min familjs liv men det är något som jag får vänta med att berätta om, däremot känns det på tiden att få dela med mig av det som händer och kommer hända. Min syster skrev nyss på sin instagram ”To live is the rarest thing in the world. Most people exist, and that is all”. Detta är ett citat som passar så väl in på mig och det är såklart ganska läskigt att vara medveten om. I vårt fall har det varit svårt att påverka framtiden men nu är det dags att göra det och tänka på OSS och ingen annan. Ni kommer att få följa detta inom kort men får så länge njuta av annan läsning.

Jag vill inspirera andra med färg och glädje. Ni hittar mig på instagram under @sjonarahem men kommer såklart dela med mig av en del bilder även här.

En kort presentation av mig själv och min familj. Jag är en glad och driven tjej född -95, det vill säga 22 år. Jag är gift sen sommaren 2016 med Magnus och vår dotter Ella född februari detta året. Vi är en glad och skämtsam familj med mycket energi och idéer och står sällan utan projekt. Istället för att skriva ner allt om oss i detta inlägg hoppas jag att ni vill följa med i bloggen och lära känna oss längs vägen och dela våra tankar!

received_10204406327076303

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s