Frostmorgon

Idag vaknade vi med minusgrader och vi fick vår första riktiga frostmorgon. Ella vakade strax innan kl 6 vilket är tidigt för henne och är så ovan att se mörkret på morgonen. Så fort solen tittade fram såg vi de friska vädret med frost och dimma. Jag passade på att ta med kameran ut när jag gjorde alla djuren. Naturen är nog som vackrast på denna tiden om året och tiden jag kanske uppskattar som mest. Marken är fast och luften är uppfriskande, ett plus när solen skiner och ger lite värme!

2017-10-20-14-19-202017-10-20-14-20-442017-10-20-14-21-49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s